Refinansiering av kredittkort gjeld

Refinansiering av kredittkort gjeld

Kredittkort er kanskje den mest vanlige kortsiktige gjelden til nordmenn og kanskje den farligste gjelden. Det finnes mange som har gått i kredittkortfellen, gjerne da fått ett kredittkort med høy kreditt som de bruker men ikke klarer å betale tilbake. Da er det noen som enten tar opp forbrukslån eller nye kredittkort for å finansiere denne gjelden.  Dette er er jo selvfølgelig en ganske feil måte å håndtere gjeld på, å finansiere den med ny gjeld. Da går man 2 skritt frem og 3 tilbake og når du sliter med kredittkortgjeld er det viktig å komme seg fremover.

For deg som har eiendom
Man er ofte i forskjellige situasjoner når det kommer til gjeld, noen eier eiendom og noen eier ingenting. Har du eierskap i fast eiendom kan du forsøke å refinansiere eller få en ny verdivurdering på eiendommen. Det skal ikke legges skjul på at bankene er strenge og spesielt dersom du ikke har klart å betjene lånet. Men en ting er sikkert, det best er å danne en dialog med banken slik at de vet hvilken situasjon du er i og kan kanskje iverksette andre tiltak for å hjelp din økonomiske hverdag.
For deg som ikke har eiendom
For deg som ikke har eiendom så blir det fort litt vanskeligere men det finnes løsninger for deg. En mulighet er å få ett privat lån, det kan kanskje være veldig vanskelig å spørre om men trenger du hjelp, ja så trenger du hjelp. Du tenker kanskje, «hvorfor skal noen tørre å gi meg lån», vel det tenker de sikkert også, derfor bør du være 190% motivert og være sikker på at du SKAL betale tilbake. Husk også å tenk på at du låner av noen du klarer å ha gjeld til, gode eksempler på dette er din mor,far,bestemor eller bestefar. Dårlig eksempler på dette er kjærester,kamerater og arbeidsgiver.
Veldig få mennesker har økonomi til å låne bort summer til slike formål pga risikoen, det er du nødt til å tenke på alternative løsninger. Dersom du ikke har registrerte inkassosaker på deg kan du prøve å samle hele kredittkortgjelden under en fallskjerm, altså ett lån. Det finnes flere tilbydere av slike lån, sjekk ut våre 3  banker som gir deg deg gode fallskjerm lån til din gjeld.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *