Om GE Money Bank

Om GE Money Bank

Ansvarlig utlån

GE Money Bank har hver dag kontakt med kunder som ønsker å låne penger på en enkel og lett måte. Det stiller krav til hvordan de tilbyr lån og kreditt slik at de kan sikre seg at man som kunde har mulighet for å tilbakebetale det beløpet de låner ut.

Søk om lån fra GE Money Bank her

De følger GEs politikk om Responsible Banking, som stiller krav om:

– at de tydelig og klart forklarer kundene deres om deres rettigheter og forpliktelser
– at prisene på produktene deres fremgår tydelig
– at de alltid sikrer seg at det tas hensyn til søkerens generelle økonomiske situasjon før de inngår en låne- eller kredittavtale.

Det betyr helt konkret, og at du via hjemmesiden deres og medarbeiderne deres i kundesenteret alltid får objektive og tilstrekkelige opplysninger om produktene deres , men også at de sier nei til søknader hvor de på bakgrunn av en saklig vurdering ikke mener at søkeren vil kunne betale pengene tilbake.

10 gode lånetips

  • filial-ge-money-bank-lanLag et realistisk budsjett. Få et overblikk over økonomien din ved løpende å skrive ned det du bruker penger til – utover faste utgifter og eventuell eksisterende gjeld.
  • Vær særlig påpasselig hvis det er utsikt til at din økonomiske situasjon forverres i den perioden lånet skal løpe. Ta høyde for det, når du lager budsjettet.
  • Se på de samlede kostnadene, både i % og i kr., ved å ta opp lånet eller kreditt, og fokuser ikke bare på det månedlige avdraget.
  • Sammenlign forskjellige lånetilbud slik at du får det lånet som passer til deg – og på de beste vilkårene.
  • Hvis du ønsker å anskaffe deg en større ting som du skal finansiere med lånte penger så vurder hvor mye du i praksis trenger å låne, og hvordan du vil tilbakebetale pengene, før du treffer en endelig beslutning.
  • Vurder å samle lånene dine ett sted. Det kan skape overblikk og redusere de løpende kostnadene.
  • Betal regningene dine i tid. En utsettelse kan være et farlig pusterom, som også betyr at du må betale ytterligere gebyrer.
  • Skriv aldri under på noe som du ikke forstår eller ikke kjenner konsekvensene av.
  • Vurder om et lån eller en kreditt passer best til ditt aktuelle lånebehov. En kreditt kan for eksempel være et bedre alternativ enn et lån i visse situasjoner fordi det lånte beløpet og tilbakebetalingen er mer fleksibel. I noen tilfeller kan du helt unngå å betale renter på en kreditt hvis du tilbakebetaler det fulle beløpet med det samme.
  • Bevar alltid overblikket over økonomien din. Mister du det, så søk øyeblikkelig hjelp og rådgivning.

Søk om lån fra GE Money Bank her

 

Relaterte emner:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *