KREDITTKORTREGNING ETTER JULEGAVER

KREDITTKORTREGNING ETTER JULEGAVER

Nå som julefreden har senket seg over Norge, så finner det de som gruer seg skikkelig til postmannen begynner sin rute igjen. Det er nemlig slik at mange venter en stor regning i posten etter fjorårets julegaveshopping.

Først må vi få lov å si at man skal ikke kjøpe julegaver man ikke har råd til, men nå er skaden skjedd så da  kan du  ta dette som en lærepenge til neste år.
Så hvordan kan man rette opp denne skaden? Det vi har anbefalt andre til å gjøre er å se hva de har fått til jul, om det er noe de virkelig trenger eller kanskje de kan selge videre? Vi sikter da spesielt til gaver som du har fått av sin samboer/ektefelle. Dette kan være gaver det kan være greit å enten bruke angreretten på eller hvis det ikke går selge igjennom kanaler som FINN.NO og eventuelle andre kanaler.
Dersom du ikke vil selge gaver så foreslår vi at du ser på muligheten for å kontakte en bank som f.eks  hvor du kan få ett lite forbrukslån. Da får du en fast nedbetalingsplan over en gitt periode. Ta å bruk denne situasjonen som en lærepenge og la det aldri skje igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *