Ikke råd til julegaver?

Ikke råd til julegaver?

Julegaver er dyrt og vi forstår at dette kan være en vanskelig tid for deg med gjeldsproblemer. Men det finnes mange muligheter til å begrense ditt forbruk rundt juletider. Julen skal være en flott tid for alle, også for dere med gjeldsproblemer. Vi skjønner at det må handles inn julegaver men det går an å begrense pengeforbrukes på nettopp julegavene, derfor har vi laget en liten liste til deg som ikke har råd til julegaver om hvordan du kan begrense kostnadene rundt julegaver.

Julegaver til dine barn
Har du små barn som skal ha julegaver så foreslår vi at du prioriterer dem. Husk, det er ikke nødvendig å kjøpe de dyreste gavene. Det som ofte er viktigst for barna dine er at de får en god opplevelse av julaften.  Så ikke kjøp dyre gaver, tenk kreativt og du trenger ikke bruke mer enn noen hundrelapper.
Dersom du har barn som er i tenårene så forstår vi at dette er kanskje noen av de vanskeligste å kjøpe julegaver til. Det enkleste her er å forklare dem situasjonen du står i og at det derfor ikke blir de «største» julegavene i år.
Så hvor finner jeg billige julegaver?
Det finnes mange steder å finne rimelige julegaver, kanskje du finner noe brukt på finn.no. Dersom du har litt eldre barn kan det være aktuelt å kjøpe klær i gave til dem, da er Ebay.com ett kjempe bra sted å shoppe. Her kan du kjøpe merkeklær fra utlandet for nesten ingenting. Du kan også se på Amazon.com hvor du finner masse billige produkter. Men husk at dersom du bestiller i fra utlandet kan det påløpe tollkostnader og skatt.
Ett annet tips er nettbutikken coolstuff.no, her får du masse fine gadgets for rundt 200-300 kr, her finner du ting som passer like godt til liten og stor.
Julegaver til venner & voksne familiemedlemmer
Ikke alle forteller sine venner og familiemedlemmer om sine gjeldsproblemer, selv om dette er noe vi anbefaler.Det er alltid hyggelig å kunne gi julegaver til sine venner og voksne familiemedlemmer en liten omtenksomhet rundt juletider. Men du trenger ikke å bruke masse penger på det, du kan lage julegavene selv med ekstra mye omtanke.
 
Til slutt vil vi gjeldsproblemer.com ønske deg & dine en god jul. Og husk at jula dreier seg om alt annet enn penger og gaver. Ta å bruk julen på å summe deg og samle inn krefter sammen med de du er glad i. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *