Hvordan bli kvitt gjeld?

Hvordan bli kvitt gjeld?

Hvordan kan jeg bli kvitt gjeldsproblemene? Dette er et spørsmål som vi får omtrent hver uke og det er like vanskelig hver gang. Deres situasjoner er kompliserte og veldig forskjellige så et standard svar er svært vanskelig gi men vi har laget en liten guide til deg som forhåpentligvis vil hjelpe deg på veien.

1. Vil jeg virkelig bli kvitt gjeldsproblemene?
Dette kan for mange høres ut som et dumt spørsmål, men det er ikke det. Det å kvitte seg med gjeld er en tøff og vanskelig oppgave. En er nødt til å forbrede seg på harde tider med stram økonom som igjen vil påvirke deg psykisk og i noen få tilfeller fysisk. Det er absolutt verdt det når du er i mål men du må gå 100% inn for, hvis du ikke er 100% så er sjansen stor for at du feiler.

Når man jobber med å minimere gjelden så er det mange kreditorer som reduserer kravene, ingen garant for dette men mange opplever dette. Men denne sjansen får du kun en gang så det gjelder å ikke spolere den.

2. Hvor mye gjeld skylder jeg?
Du har bestemt deg for at du virkelig vil bli kvitt gjelden, nå er du nødt til å finne ut nøyaktig hvor mye du skylder. Den totale oversikten over din gjeld er svært viktig for å kunne lage en effektiv nedbetalingsplan og for å kunne sette mål .

Det finnes bare en måte å finne ut hvor mye du skylder. Nemlig å samle alle brev du har fått ubetalte regninger,inkassovarsler,etc. Før tallene opp i et systen under hver kreditor, da

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *