Her får du refinansiering!

Her får du refinansiering!

Refinansiering er muligheten til deg som har mye gjeld til å kvitte deg med kreditorer for å så få en stor kreditor. Ved å samle små lån og andre krav under en stor paraply så kan du spare flere tusen kroner. Dette kan du gjøre ved å søke om refinansiering. Har du eiendom så kan du lese denne artikkelen vi har skrevet tidligere, for deg som søker refinansiering. Dersom du ikke har eiendom så finnes det andre muligheter for refinansiering. Dette er mer som ett forbrukslån, men det kan spare deg mye i omkostninger og renter.

Så hvor kan du få refinansiering uten sikkerhet? Det er ikke så vanskelig, riktignok så kan det være smart å finne ut hvordan din totale situasjon er. Hva kan du betjene i måneden og hva «skal» du egentlig betjene i dag.

Vi vil presisere at dette er svært dyre lån og har du muligheten til å unngå disse variantene så er det best.

Hvilke banker  tilbyr refinansiering uten sikkerhet?
Nesten alle banker tilbyr refinansiering uten sikkerhet, din lokale bank kan tilby deg dette. Det er ofte viktig å være ærlig på hva du skal bruke det til. Dersom du ikke ønsker å gå i din lokale bank å spørre så finnes det flere andre alternativ. Vi har nedenfor listet opp 2 banker som tilbyr refinansiering av gjeld. Du kan klikke på linken for å gå direkte til en online søknad.

Dersom du ønsker du å lese mer om Bank Norwegian sine produkter så har vi skrevet en artikkel om dette tidligere, klikk her for å komme til artikkelen. Hvis du ønsker å sende en uforpliktende søknad om lån til refinansiering, kan du bare klikke på linken ovenfor. 

Refinansier lån og kredittkortgjeld – 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635
Dersom du ønsker du å lese mer om YaBank sine produkter så har vi skrevet en artikkel om dette tidligere, klikk her for å komme til artikkelen. Hvis du ønsker å sende en uforpliktende søknad om lån til refinansiering, kan du bare klikke på linken ovenfor. Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *