GJELD OG FERIE

GJELD OG FERIE

Det å reise på ferie når du har ett gjeldsproblem er kanskje ikke det smarteste, men samtidig hvis man har barn så er det ofte ett «must» å reise på ferie. Men man trenger ikke reise får mange tusener av kroner, det finnes billige feriealternativer.

Vi i GJELDSPROBLEMER.COM har ikke peiling på ferier så derfor tok vi kontakt med Ole Petter som er eier og driver av BILLIGFERIER.NO. Han blir veldig gira når vi tar kontakt han forteller at grunnlaget får BILLIGFERIER.NO er nettopp det at man skal kunne finne billige ferier som ikke dreper budsjettet helt.
Så vi spør Ole Petter om ett godt & billig alternativ til de som har gjeldsproblemer og barn?
Ja, der har jeg ett kjempe tips og en favoritt. Danmark er landet for de som har en stram økonomi, ta med deg ett telt eller lei en campinghytte ved Skagen. Her har du muligheter til å dra på billige utflukter med dine barne.
Men vi vet jo at finnes de som ikke har barn som også har lyst på en liten ferie til tros for sine gjeldsproblemer så vi tok spørsmålet videre, finnes det noen billige alternativer for deg som reiser alene eller for par uten barn?
Ole Petter svarer kontant, JA! Her har du masse muligheter, til mange sin store glede så kan det være kjempe billig å reise til de sydligere strøk på en restplass. Sjekk ut restplassene hver dag og ha litt is i magen.
Ole Petter sparer selvfølgelig på kruttet til slutt, han sier at de ferien som er nevnt ovenfor må man regne med å betale noen tusen kroner får. Men det finnes ett alternativ, ett KJEMPE konsept som er super billig og nesten litt får godt til å være sant. Han forteller at de tidlig på våren var på reise «Stena Line Saga», ett skip som er nylig pusset opp. Med eget spa som er forbeholdt de voksne og ett fantastisk opplegg får barn, det beste av alt prisen er godt under 1000 kr,- for to personer og er det en familie så kan du få en pakkepris til så lavt som 1000,- kr. For å lese mer om BILLIGFERIER.NO sitt besøk på Stena Saga klikk her!
Vi håper at ferietipsene kan gjøre nytte for deg/dere. Det som er viktig å tenke på er at om dere velger en moderat/billig ferie i de neste årene så er mulighetene større for å komme seg ut av gjeldsproblemene raskere og da kan dere jo reise verden rundt, så lenge dere har råd til det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *