Finansiering24

Finansiering24

Hos finansiering24 kan du fylle ut ett skjema og så motta tilbud om lån fra flere selskaper. Da kan du velge hvilke lån du vil bruke og hvilke du ikke trenger. Du tar selvfølgelig det med best betingelser…

Når du trenger penger, så vil du gjerne ha dem så fort som mulig, helst dagen før 😀
Å låne på boligen er en lengre prosess fordi du blant annet må etablere sikkerhet. Hvis du får et forbrukslån så får du pengene i lommen når du trenger dem. Fra gjeldsbrevet er underskrevet og sendt inn tar det to til tre arbeidsdager før du har pengene på konto. Det er ikke mange banker som kan matche det.

Har du en medsøker, altså hvis dere to som ønsker å ta opp lån sammen, er det positivt for lånesøknaden hvis den andre personen står som medsøker.

Eff.rente 18,5%,65000,o/5år,eta.1275,-,tot.97980

Slik foregår det:
1. Fyll ut et enkelt skjema.
2. Motta tilbud på lån fra flere aktuelle banker
3. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene
4. Få svar på dagen

Lån raskt
Et lån uten sikkerhet er for mange synonymt med et raskt lån. Finansiering24 tilbyr deg å låne raskt slik at din søknadsprosess ikke tar for lang tid. Trenger du å låne raskt vil renten ofte skyte i været men fortvil ikke, det finnes gode hjelpere som tar deg og ditt lån seriøst om du har bestemt deg for å ta opp et raskt lån. Finansiering24 søker å være en av disse.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *