Er jeg ett gjeldsoffer? i

Er jeg ett gjeldsoffer? i

Nei du er ikke ett gjeldsoffer med mindre du gjør deg til det selv. Redaksjonen i gjeldsproblemer.com syntes det blir helt feil å omtale våre besøkende som offer. Dere er mennesker med ett gjeldsproblem, i våre øyne er dere ikke noe offer før dere har gitt opp. Og det at dere i det hele tatt har endt opp på denne nettsiden sier oss at dere ikke har gitt opp. Dere vil fighte i mot!

Gjeldsoffer blir ofte brukt pga en organisasjon som kaller seg Gjeldsoffer Alliansen, hvor du som har ett alvorlig gjeldsproblem kan finne mange gode ressurser. Men vi er sterkt uenig i gjeldsoffer som en betegne for mennesker med ett gjeldsproblem. Vi mener man paralyserer seg selv hvis man kaller seg ett gjeldsoffer. Ja per definisjon betyr offer «skadelidende» men assosiasjonene vi har til ordet offer er en helt annen.

Når du har så mye gjeld at det blir ett problem så trenger du å bli bygd opp, det å betegne seg selv om offer er å gjøre det motsatte. Du må bygge deg selv opp, sammen med selvtilliten din får det er en kamp du skal ut i. Det å bli fri fra dine gjeldsproblemer er ingen lett fight. Nei du skal ikke bli ovenpå men du skal være motivert 150%.

Vi vil heller kalle dere mennesker med ett gjeldsproblem, derav gjeldsproblemer.com.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *