SPILLEGJELD

SPILLEGJELD

Vi får mange henvendelser på mail, en del av disse har en fellesnevner nemlig at gjelden kommer av ett spilleproblem. Først må vi få lov å presisere at vi ikke har noen kompetanse om problemer relatert til spilleproblemer, vi vil derfor anbefale dere med ett spillproblem å gå til Hjelpelinjen.no-Hjelpelinjen for spilleavhengige.

Men spørsmålene er ofte relatert til de økonomiske aspektene ved spillegjeld. Dette er kanskje den gjelden som er vanskeligst å håndtere, rett og slett fordi det som oftest ikke ligger noen verdier i gjelden. Pengene er borte vekk og summene relatert til spillegjeld virker for oss noe høyere enn andre med gjeldsproblemer.

Bankene er også skeptiske til å gi refinansiering til mennesker med spillegjeld hvis ikke de kan vise til at de er friske. I det hele tatt er det en ganske komplisert gjeld men en situasjon som det er klart mulig å komme ut av. Vi anbefaler at du søker profesjonell hjelp, ta kontakt med Hjelpelinjen.no-Hjelpelinjen for spilleavhengige da de har stor erfaring med mennesker som problemene.

Andre nyttige ressurser på nett er:
http://www.spillavhengighet.no/
http://www.blakors.no/?CatID=1190&gclid=COnm1YnY1q0CFY1YmAodE01Okw

For spill uten penger involvert:

http://kortspill.org

http://123brettspill.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *