SPILLEGJELD

SPILLEGJELD

des 19, 2011 gjeld by admin

Vi får mange henvendelser på mail, en del av disse har en fellesnevner nemlig at gjelden kommer av ett spilleproblem. Først må vi få lov å presisere at vi ikke har noen kompetanse om problemer relatert til spilleproblemer, vi vil derfor anbefale dere med ett spillproblem å gå til Hjelpelinjen.no-Hjelpelinjen for spilleavhengige.

Men spørsmålene er ofte relatert til de økonomiske aspektene ved spillegjeld. Dette er kanskje den gjelden som er vanskeligst å håndtere, rett og slett fordi det som oftest ikke ligger noen verdier i gjelden. Pengene er borte vekk og summene relatert til spillegjeld virker for oss noe høyere enn andre med gjeldsproblemer.

Bankene er også skeptiske til å gi refinansiering til mennesker med spillegjeld hvis ikke de kan vise til at de er friske. I det hele tatt er det en ganske komplisert gjeld men en situasjon som det er klart mulig å komme ut av. Vi anbefaler at du søker profesjonell hjelp, ta kontakt med Hjelpelinjen.no-Hjelpelinjen for spilleavhengige da de har stor erfaring med mennesker som problemene.

Andre nyttige ressurser på nett er:
http://www.spillavhengighet.no/
http://www.blakors.no/?CatID=1190&gclid=COnm1YnY1q0CFY1YmAodE01Okw

For spill uten penger involvert:

http://kortspill.org

http://123brettspill.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *