Raskeste banken på forbrukslån

Raskeste banken på forbrukslån

Normalt sett vil det ta et par dager fra søknaden er sendt inn, til pengene er på din konto. Dette gjelder de fleste bankene. Har du behov for penger ganske så raskt bør du sjekke de bankene som stiller med lån på dagen. Trenger du nye pilotbriller (sjekk dette utvalget), eller en ny garasje, så er dette kanskje noe for deg!

Behandlingstid for forbrukslån

De fleste av oss vil forstå at det kan ta tid før man får lånte penger på konto. Dette har med at banken har regler de må følge som blant annet en kredittsjekk, det gjelder samme hvor man søker, les om det på lanogforsikring.com. Skulle du derimot havne i en knipe å trenger penger omgående fins det banker som kan hjelpe deg raskt. Disse bankene benytter et elektronisk system som kan gi deg svar på søknaden og penger allerede samme dag som du søker. Eneste du trenger å stille med da er elektronisk signering med BankID.

De raskeste bankene

Siden det finnes mange banker som tilbyr lån, og konkurransen om kundene bare blir større, vil man oppleve at tilbudene blir bedre. Dette har resultert i at noen banker har tilbud som penger på dagen. L`EASY, Klikklån og Thorn er eksempler på slike banker. Deres behandlingstid på søknadene er blant de aller raskeste, og bankene svarer deg umiddelbart etter at du har søkt. Lånesummene er inntil 100 000 kroner hos Thorn, mens de andre ligger på henholdsvis 40 000 og 50 000 kroner. Dette igjen gjør at bankene kan gi tilsagn på lånesøknaden raskere.

I tillegg er disse bankene kjent for å utbetale lånet umiddelbart etter at låneavtalen er signert og ankommet banken. Dermed er det teoretisk mulig at pengene er klare til bruk samme dag man søker, så fremt søknaden sendes på morgenen i løpet av en ukedag. Søknader som sendes sent om kvelden, eller i helg, vil naturligvis ta noe lengre tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *