Lån til campingvogn

Lån til campingvogn

Går  du med en drøm om å kjøpe deg en campingvogn men har for lengst funnet ut at det skorter på pengene? Et lite hus koster mer, men det finnes hjelp om du vil finansiere drømmen om et liv på fire hjul! Lån til campingvogn, også kalt caravanlån, kan være løsningen om egenkapitalen ikke dekker hele beløpet.

Karavanlån stilles som oftest som salgspantlån, det vil si med selve campingvognen som sikkerhet. Er du på leting etter en leilighet på hjul er det flere ting som må tas i betraktning. Mange banker og andre lånegivere annonserer lån til campingvogn med markedets beste rente men alle kan ikke tilby det samme. Vær fornuftig og kontakt de største låneleverandørene slik at det vil være rom for personlige samtaler og oppfølging! De fleste søknader behandles øyeblikkelig som igjen betyr at du får raskt svar.

Luk ut tilbud som består av dyre kostnader og høye renter, se heller etter et lån som stabiliserer seg fra første stund. De fleste utarbeider en nedbetalingsplan inntil 10 år om rentene er gunstige nok. Også her er det mulig å bruke en lånekalkulator spesielt rettet mot denne type lån.

Sammenligne tilbudene på denne siden slik at du lett finner markedets beste låneleverandør! Her vektlegges effektiv rente og totalsummen du skal betale i en enkel oversikt for deg som lukter på ditt lån.

Pass på å ha en form for sikkerhet slik at renten blir lavere. Du sparer mye penger på å velge riktig leverandør med de beste betingelsene når det gjelder lån for campingvogn!

Sjekk regler for kjøp samt årsavgift her.

Relaterte emner:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *