Ikke råd til ferie i år?

Ikke råd til ferie i år?

Vi  syntes alle fortjener en ferie, selv om gjelden står over ørene så trenger man et lite pust i bakken for å lade batteriene. Riktignok så mener vi ikke at du skal bruke mye penger på ferie og heller ikke låne penger til ferie. Nå er det nesten 4 måneder til fellesferien slår inn for fult og det betyr at du har 4 måneder å spare på. Dersom du har noen kroner tilgjengelig nå så kan du spare mye ved å være ute med bestillingen i god tid.

I samarbeid med BILLIGFERIER.NO  har vi fått laget en liste over 4 billige ferier som du kan ha råd til. De ervalgt ut etter kriteriene lav pris,familevennlig og transport.

1. Tur til Danmark med Stena Line
Dette er en slager for både store & små og vi skal fortelle deg hvorfor. Med et bredt spekter av aktiviteter ombord for små og et fantastisk spa for de voksne så er dette definitivt en tur dere vil huske for livet. For 990,- kroner kan 2 voksne og 2 barne boltre seg i sin egen lugar i helt fantastiske omgivelser. Vi vil si at Stena Line med det nye skipet definitivt har satt en ny standard! Båten går i fra Oslo til Fredrikshavn, og sistnevnte by er en helt fantastisk perle å tilbringe en dag i. For å bestille og lese mer om Stena Line sitt cruise til Fredrikshavn klikk her.

2.Reis til Gøteborg med Colorline
Gøteborg er godt kjent for nordmenn, kanskje mest kjent for sin fornøyelsespark Liseberg, men helt klart en av nordmenns favoritter. Ikke bare er det mye å finne på i Gøteborg men det er også relativt billig dersom du er litt fleksibel. Dette er en klar favoritt for barnefamilier og et par dager i Gøteborg vil definitvit gi deg & dine den ultimate ferieopplevelsen.For å lese mer om Gøteborg og hvordan du kan reise til Gøteborg billig, klikk her.

3. Hundrefossen Familiepark
Norge er et undervurdert ferieland og selv om Norge er dyrt og de fleste fornøyelsesparker i Norge er pengesluk uten like så er det likevel en park som skiller seg ut. Hundrefossen er en park fylt med eventyr og aktiviteter. Defintivt en fin opplevlese for både liten & stor. Prismessig så kan en bestille en familiepakke for 2 voksne & 2 barn i en 4 mannshytte for så lavt som 3000,- kr, inkludert inngang til parken. Ønsker du å lese mer om Hundrefossen eller gjøre din bestilling, klikk her for å komme direktete til Hundrefossen sin hjemmeside.

4.Billig ferie til Danmark
«Det er deilig» å være norsk i Danmark«? Ja faktisk og ikke minst billig. Det er billig å komme seg over ditt med en av Color Line sine båter og det er billig å bo der. Lange hvite strender og en gjestfrihet du ikke har sett maken til før, er bare noe av det som venter deg. Prismessig må du regne med noen tusen kroner for en familieferie, men et godt tips her kan være å leie et feriehus, da kan du bo billig og tilbrede din egen mat. Dersom du ønsker å bo kjempe billig, så kryr det av campingplasser i Danmark. Og så det er sagt de fleste campingplasser i Danmark holder en meget god standard.

God sommer  i fra oss.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *