Ikke råd til depositum?

Ikke råd til depositum?

Leieprisene i Norge har skutt til nye høyder, det betyr at også depositumbeløpene utleierne krever stiger også. Nå er det ikke unormalt å sette ett depositum helt opp til 40000,- kr. Dette er pengene som mange ikke har så da er det mange som er rådville. Vi har derfor laget en liste til deg med hvordan du kan få råd til depositumet.

Privatlån
Dette har vi skrevet om tidligere Privat lån noe for meg?. Dette er det gunstigste i form av totalkostnaden for lånet men det forutsetter at du finner noen som er villig til å gi deg ett privat lån. Det som er viktig her er at du finner en person du er komfortabel med å låne penger til, vær åpen om din økonomiske situasjon slik at vedkommende vet hva risikoen er. Eventuelt lage en månedlig nedbetalingsplan er å anbefale. Du kan lese mer her Privat lån noe for meg?

Sosialgaranti
Sosialgaranti er noe kommunen gir i regi av Sosialkontoret, det betyr at de garanterer for deg. Det er begrenset hvem som kan be om dette og ikke minst hvem som aksepterer sosial garanti. For å få mer informasjon kan du kontakte ditt lokale sosialkontor.

Depositumlån i fra banker
Dette er en mulighet de aller fleste banker har begynt å tilby. Ta kontakt med din bank for å høre om muligheten for å få ett depositumslån. For å få ett slikt lån forutsetter det som regel at du har en form for inntekt. Disse lånene kan sammenlignes med forbrukslån og er derfor ikke de billigste lånene, men de er til stor hjelp dersom man ikke har mulighet til å skaffe penger på annet vis. Bank Norwegian tilbyr også forbrukslån som kan brukes til depositum.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *