Ikke råd til å reparere bilen?

Ikke råd til å reparere bilen?

Alle vi som har bil, vet at dette er en eksepsjonell stor kostnad som i seg selv spiser opp budsjettet, ennå dyrere blir det med bilen dersom du ikke har råd til å reparere bilen. En bilreparasjon kan fort nå opp i 10000,- kroner. Dette er ofte penger man ikke har, det er derfor vi tidligere har anbefalt at man oppretter en buffer.  Men man trenger ofte bilen for å blant annet komme seg til jobb,hente barn i barnehagen,etc. 

Men ok, bilen er ødelagt og du har ikke råd til å fikse den….men du må fikse bilen
Da er du nødt til å finne ut hvordan skal du skal få penger til å reparere bilen. Det finnes løsninger for deg, dersom du ikke har penger. 
-Privat lån
Dersom du har noen i nær familie eller vennekrets som du stoler på og som du tror har økonomien til å gi deg et privat lån. Du kan lese mer om privat lån her.

Forbrukslån
Dersom du ikke har noen stor gjeld fra før av og du har disiplin over økonomien så kan et forbrukslån være tingen for deg. Dette bør være siste utvei og vi er nødt til å gjøre deg oppmerksom på at dette er svært dyre lån. Ønsker du å søke om de beste forbrukslånene, så har vi laget en liste til deg her, hvor du enkelt kan søke om forbrukslån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *