Hvordan skaffe penger til å betale ned gjeld?

Hvordan skaffe penger til å betale ned gjeld?

Når man har mye gjeld så blir ofte fokuset på hvordan man kan få overført gjelden til ett billigere lån eller få til ett privat lån. Ofte så kan en slokke mange branner med egne eiendeler, men dette fortrenger ganske mange av oss. Det er helt naturlig å fortrenge dette men du er ansvarlig for din gjeld, det er din plikt å få økonomien på spor igjen.

Så hvordan skaffe penger i fra egne eiendeler?
Først så må du skaffe deg en oversikt over hva du har og hva det kan være verdt. Nei, vi sier ikke at du skal selge alt du eier.Men at du bør gå i deg selv og tenke, hva trenger jeg egentlig?Er det ikke bedre å ha litt mindre gjeld?
Så kanskje har du noen klær du ikke bruker som kan legges ut på FINN.NO eller kanskje du kan ofre noe elektronikk å selge til en kamerat? Det som er viktig for deg å tenke er at HVER ENESTE KRONE teller. Så er nå nå slik at mange små bekker blir fort en elv og du kan ha flere tusen kroner gjemt bort.
Du tenker kanskje at det er kjipt å måtte selge noen eiendeler men husk du selger det for å få friheten til å kjøpe det du vil senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *