Hvilken bank er best for deg med gjeldstrøbbel?

Hvilken bank er best for deg med gjeldstrøbbel?

Når du har gjeldsproblemer så er banken en av dine rådgivere da er det viktig å velge en bank som har erfaring med gjeld og kan tilby rådgivning på dette. Hvis du allerede har en bank som du har en god relasjon til så bør du ikke tenke på å bytte bank. Men dersom du har en bank med en dårllig relasjon eller ingen relasjon til så bør du bytte bank.

Det er en bank i Norge som har spesialisert seg på mennesker med gjeld, den heter Bank2, men vi syntes likevel ikke tilbudet deres er godt. De krever ofte at du har høy inntekt og en bolig for å få hjelp. Det betyr med andre ord at denne banken ikke er for alle. Men det skader ikke å ta kontakt å høre om de kan bistå i noen form. De er gode på gjeld.

Faktisk så tror vi at de aller fleste banker i Norge sitter på kompetanse som kan hjelpe deg med gjeldsproblemer. Du må bare finne en bank som du kan skape god relasjon til og ikke minst som kan gi deg gode råd. Ikke forvent at banken sier «vi gir deg et lån som du kan betale gjelden med» med det første. Men banken vil alltid prøve å finne en løsning for deg.

 5 tips til deg med gjeldsproblemer som skal velge bank
-Velg en lokal bank eller en bank med en rådgiver i nærheten av deg
-Kontakt banken for å avtale et møte
-I forkant av møtet har du en liste over hele din gjeld og dine kreditorer
-Ta med en kopi av siste selvangivelse
Kle deg ordentlig Lykke til med å finne den riktige banken for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *