Lån og forbrukslån – Beste valg

Gode råd til raskt lån på nettet

Gode råd til raskt lån på nettet

Når du har bestemt deg for å låne penger online, har du mulighet for å optimere låneprosessen ved hjelp av forskjellige tips og triks. For det første er det en veldig god idé å undersøke markedet før du slår til. På denne måten finner du det best mulige tilbud, noe som vil spare deg for unødige kostnader på lengre sikt. Dessuten anbefaler vi å sende lånesøknader tidlig om morgenen på hverdager, noe som ofte vil resultere i at lånet ditt blir behandlet samme eller påfølgende dag.

Det er lett å få et lån uten sikkerhet. Det finnes mange låneleverandører på markedet, og dermed er det også blitt lettere å søke om et lån uten sikkerhet. De fleste lånegiverne tilbyr lån uten sikkerhet på opp til 300.000 kr.

Når du stiller sikkerhet for et lån, betyr det reelt sett at du for eksempel setter bilen din, eller fast eiendom som pant for tilbakebetalingen av lånet. Men med et lån uten sikkerhet, vil långiver ikke kunne gjøre krav i verken eiendom eller bil.

Nettopp av den grunn er et lån uten sikkerhet som oftest dyrere enn et lån med sikkerhet. Det er nemlig ingen garanti for at långiver får pengene sine igjen og derfor tar långiver en større risiko.

Lån uten sikkerhet

lån-uten-sikkerhetDet er lett å finne låneleverandører online som vil gi deg et lån uten sikkerhet. Det dreier seg om både banker og  lånefirmaer, men også finansieringsselskap, som gjerne hjelper deg med et lån uten sikkerhet eller at noen kausjonerer for deg.

Er du i tvil om deg kan få et lån uten sikkerhet? Så prøv å sende en søknad, du får nemlig svar innen få timer. Hvis alt er i orden, og begge parter aksepterer betingelsene for lånet, kan du få utbetalt pengene på få dager.

Søker du et billig og raskt forbrukslån? Da er du kommet til det rette stedet. Vi har samlet en lang rekke låneleverandører som tilbyr billige og raske forbrukslån, som du kan søke direkte online. Sjekk det her.

Et forbrukslån er som navnet antyder, et lån til forbruk. Du kan altså låne penger til å reise for, et nytt fjernsyn, til å gå på byen eller det du nå enn måtte ha lyst til. Med et forbrukslån har låneleverandøren ikke pant i det du kjøper, og derfor er renten typisk høyere.

Forbrukslån er svært populære og dette skyldes ikke minst de få kravene som stilles, samt at du kjapt blir godkjent og dermed får utbetalt lånet ditt fort.

Det er viktig at man gjennomgår betingelsene for lånet, før du sier ja takk til lånet, det kan nemlig være store forskjeller på de forskjellige forbrukslånene, fra leverandør til leverandør. Et forbrukslån betales som oftest tilbake, med en fast månedlig avbetaling, og det er derfor viktig at du regner på hvor mye du kan unnvære i ditt faste budsjett.

Det er stor forskjell på hvordan de forskjellige utlånsselskapene kredittvurderer, og får du et avslag det ene stedet, kan det godt være at et annet selskap godkjenner lånesøknaden din. Du får oftest svar på søknaden din til din nye forbrukslån raskt, noe som vil si innenfor få timer. Med et forbrukslån trenges du ikke forklare hva pengene skal brukes til og du trenger ikke stille sikkerhet for lånet.

Ideelt til små kontantlån

Siden låneformen forbrukslån ble introdusert i Norge for en del år siden, har både tilbud og etterspørsel eksplodert. Forbrukslån er etterhvert like etterspurte som helt vanlige banklån. Fordelene ved forbrukslån er at det er mulig å låne små kontantbeløp til forskjellige former for forbruk, lett og enkelt og direkte fra datamaskinen hjemme. Låneformen forbrukslån egner seg spesielt til mindre kontantbeløp (opp til 50.000 kroner), siden hele låneformen er satt sammen på en måte som tilgodeser kjappe lån til konkrete formål, snarere enn  finansieringslån som strekker nedbetaling over lang tid, slik som de etablerte bankene har monopol på. Derfor er både renter, avdrag osv på et forbrukslån lagt opp på en måte som egner seg best til kortsiktige kontantlån, og det er ikke uvesentlig å ha i bakhodet, når man ser etter et billig lån.

Relaterte emner: