BILLIG LEILIGHET I OSLO?

BILLIG LEILIGHET I OSLO?

Vi har tidligere skrevet om de astronomiske husleiene som preger blant annet Oslo, derfor har vi prøvd å finne ut hvordan er det mulig å finne billigst mulig bolig i Oslo.

Område
Mange prøver å finne seg noe inne i byen, men en fin regel er at hvor nærmere sentrum du kommer, hvor billigere blir det. Derfor kan du sjekke litt områder utenfor, blant annet Holmenkollen hvis du foretrekker vestkanten. Eller hvis du prøver deg på Furuseth og Veitvet så kan du være heldig å få en billig 3 roms leilighet i Oslo.

Hvilke annonser ringer du på?
Det er vitterlig nok slik at når en legger ut annonse med bilder så vil flere mennesker være interessert. Det skjer derimot fra tid til annen at det kommer ut en annonse med lite tekst og ingen bilder. Her kan prisen ofte være lavere enn på de andre. Noen ganger er det useriøst, derfor anbefaler vi at du ringer og hører først. ALDRI betal noe i forskudd uten å ha sett leiligheten eller ha skrevet kontrakt.

Egen bolig eller kollektiv?
Har du muligheten til å bo i kollektiv eller kanskje dele leilighet med noen. Da kan du spare ca 30% på leieprisene.

Ikke råd til depositum?
Mange utleiere krever depositum, disse depositumene kan være ganske høye. Derfor kan du bli nødt til å ta opp ett lån, Les mer her ikke råd til depositum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *