Arbeidsledig?

Arbeidsledig?

Mange mennesker kommer opp i gjeldsproblemer nettopp fordi at de ikke har jobb eller ikke får jobbe 100%. I dagens jobbmarked bør det være mulig for alle å få seg en jobb. Men ikke alle vet hvor man skal starte for å finne seg en jobb. Derfor har vi laget en kort liten oppskrift som kanskje gjør at du er litt nærmere en jobb & ikke minst et skritt nærmere til å bli kvitt gjelden.

1. Lag en CV
DN.NO har laget en fin oppskrift på hvordan du kan skrive CV. Denne finner du her.

2.Linked In
Akkurat som at alle vennene dine er på Facebook så er mange arbeidsgivere på det sosiale profesjonelle nettverket LinkedIn. Gratispafyll.no har skrevet en meget god artikkel på hvordan du setter opp en attraktiv LinkedIn profil.

3.Jobbmarkeder
Nesten alle stillinger blir utlyst på FINN.NO men ikke fortvil om du ikke finner den der. NAV har også en portal med ledige stillinger. Det finnes også flere andre mindre portaler, disse finner du ved ett enkelt google søk.

3. Kontakt potensielle arbeidsgivere
Dersom du ikke finner noen stillinger på FINN.NO så er du nødt til å finne arbeidsgiveren selv. Dette kan være en tung prosess men plutselig så får du en fulltreffer og da er det absolutt verdt strevet. Husk å presenter deg selv på en god måte. Send gjerne en mail med CV og litt kort informasjon på mail, for å deretter kontakte de per telefon.

4. Det er krise…jeg får ingen jobb
Du har prøvd alt, ingenting fungerer. Kontakt ett rekrutteringsbyrå som f.eks Adecco, Manpower eller lignende. Book deg inn på ett møte, her kan du veiledning og ikke minst store muligheter for å kunne få en jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *