Akutt pengemangel!!

Akutt pengemangel!!

Du har regninger som forfaller og du har ingen penger igjen på lønnskontoen, hva kan du gjøre?
Det hender at uforutsette hendelser påvirker økonomien eller kanskje en bare dum handling som har satt deg i en meget dårlig økonomisk situasjon. Fortvil ikke, det finnes løsninger for deg. Vi har prøvd å summe dette opp for deg.

Privat lån
Har du noen du kan låne penger av, foreldre eller kanskje søsken?Vi har tidligere skrevet om privat lån, klikk her for å finne ut mer om privat lån.

Forbrukslån
Dette er mange forbundet meg noe negativt og vi vil presisere at forbrukslån bør være det aller siste valget. Men er du disiplinert og trenger penger så er ingenting i veien for å ta ett forbrukslån bare merk deg at dette ofte er svært dyre lån. Så dersom du skal ha forbrukslån så bør prøve å betale ned så raskt som overhode mulig.

Ønsker du forbrukslån, da har vi laget en liste til deg over våre partnere sine forbrukslån. Der kan du enkelt trykke deg inn på tilbudet i fra en av våre partnere. Pengene kan være på vei allerede innen de neste 24 timene. Klikk her for å få en totaloversikt over forbrukslån.

Utsettelse av regninger
Dersom du ikke klarer å betale regninger men har betalt i tide før så går det an å ta kontakt med kundeservice å høre om man evt kan dele opp regningen eller utsette den til ett senere tidspunkt. Men husk at den må betales til slutt og det nytter ikke å flytte problemet en måned. Du må ha en plan!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *